ETABL. 1992

Friska fläktar för moderna hem

Hur mår ditt ventilationssystem?

Boka nu

Friska hus betjänas av välfungerande fläktar och aggregat. Det är en enkel investering för att försäkra dig om att du och din familj har en god inomhusmiljö. Dessutom kan det spara pengar. Ett gott inomhusklimat med ren och luft är en förutsättning för god hälsa. Luften påverkar hur vi andas och hur vi sover. Idag arbetar eller studerar dessutom många hemifrån och om luften är dålig blir det svårare att koncentrera sig.

Varför ska jag byta fläkt/aggregat?

Alla fläktar och ventilationsaggregat har en begränsad livslängd. Med tiden minskar dess kapacitet och kvalitet. Du kan märka det i form av imma på fönsterrutorna, problem med matos eller helt enkelt att luften i huset känns allmänt unken. Med en ny, frisk fläkt skapar du ett rent och balanserat luftflöde i hela huset. Du kommer att sova bättre och känna dig både friskare och piggare.

Vanliga tecken på undermålig ventilation i villa

  • Luften i huset känns unken
  • Matos sprider sig runt i huset
  • Imma eller kondens på fönsterrutorna
  • Immiga badrumsspeglar även långt efter dusch
  • Återkommande huvudvärk utan uppenbar orsak
  • Orolig söm och minskad sömnkvalitet
  • Allergiska reaktioner och rinniga ögon och/eller näsa

Spara pengar

Moderna fläktar och aggregat har givetvis en helt annan prestanda än äldre modeller. Det innebär självklart en betydligt högre effektivitet och därmed en lägre energiförbrukning. Med andra ord: minskade utgifter. Bra för plånboken – och bra för miljön.

Vägen till en renare och friskare inomhusmiljö

Kontakta CVC för ett kostnadsfritt hembesök och offert:

Boka direkt i vår portal

Alternativt, ring 044-12 77 75 eller mejla
info@cvc.se 

Välkommen till CVC.