ETABL. 1992

Rätt temperatur med luftvärmepump

Svalt på sommaren och varmt på vintern

Boka gratis hembesök

En god inomhusmiljö är avgörande för att vi ska trivas och må bra i våra hem. Luftvärmepumpen är en effektiv och prisvärd investering för att säkerställa ett friskt inomhusklimat med behaglig temperatur – året om. Den hjälper dig även att spara pengar.

Varför ska jag installera en luftvärmepump?

Hemmet är den plats där vi tillbringar allra mest tid. Vårt hem är vår borg, som det brukar heta. Idag tillbringar vi dessutom alltmer tid hemma. Det säger därför sig självt att ett drägligt inomhusklimat är en nödvändighet för vår hälsa och vår trivsel. Vi människor påverkas olika mycket av olika yttre faktorer, men frisk luft och en behaglig temperatur är A och O.

Genom att låta CVC installera en luftvärmepump i din villa kan du reglera temperaturen så att du och din familj alltid har den inomhustemperatur ni önskar. Under de kalla vintermånaderna hjälper den till att hålla värmen i villan, och under de varma sommarmånaderna ger den svalka. Kort sagt: Luftvärmepumpen gör hemmet till en behaglig plats året om.

Fördelar med luftvärmepump från CVC

  • Full garanti
  • Inbyggt Wi-Fi
  • Fjärrstyrning med belyst fjärrkontroll
  • Inbyggd temperatursensor i fjärrkontrollen
  • Steglös underhållsvärme ner till +8° C för energibesparing

Spara pengar

En luftvärmepump är en förhållandevis liten investering som kan göra väldigt stor skillnad. Utöver hälsoaspekterna är den nämligen ett av de effektivaste sätten att minska energikostnaderna, eftersom den drar betydligt mindre el än många andra värmesystem. I en tid då elräkningarna lätt springer i väg hjälper luftvärmepumpen dig att hålla energiförbrukningen nere – och minskar utgifterna.

Boka gratis hembesök